MVP 商业智能活动小记

    在这个忙碌的时代,利用周末进行充电是个不错的学习方式。

    今天在港汇,由MVP组织举办了以微软商业智能技术为主题的活动。随着Power BI的热度上升,IoT、大数据、数据科学、机器学习的结果其实都可以通过商业智能展现的方式获得最直接最直观的洞察。

image

    另一个维度,我发现参加数据相关的活动的女同学特别多啊。看来以后要多组织类似的活动,多多吸引女性参与技术活动。

此条目发表在Cloud Computing, 死磕和掰活分类目录。将固定链接加入收藏夹。

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  更改 )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  更改 )

Connecting to %s